Gak tau terima kasih (gak ngarep terima kasih juga sih sebenernya)



Ane lagi kesel ni ama temen ane, udah enak dikasih akses suruh pake sendiri sok sok an kasih temen. Makin gak respect ni ane ane ama yang begian. Gak tau terima kasih malah sok sok an, ya seberner nya gak bagus juga kata pak ustad marah ma orang tapi udah kelewat dongkol.

Ya buat pengalaman sendiri aja, lain gak kali gak usah share nik matin aja sendiri

Published by:

rasarab

Iqbal Khan urban cyclists. Social Media Specialist, Full time Blogger, SEO Specialist, Web Developer. Founder http://goowes.co & Co Founder http://ngonoo.com EMAIL : ras.arab@gmail.com

Categories CoretanTags 2 Comments

2 thoughts on “Gak tau terima kasih (gak ngarep terima kasih juga sih sebenernya)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s