Tentang IE 8


Just share pengalaman ane tadi aja ni, bagi yang upgrade IE ke 8 terus pake koneksi profeder propeder yang via 127.0.0.1 harap pikir dulu, coz nantinya akan ada konflik ama Ym nya

Ym jadi gak mau login, setelah ane telusiri ternyata plugin tu IE yang bikin eror gitu, tapi IE 8 lumyan kenceng hampir sama ama safari malah banyak plugin yang berguna banget, tapi ya itu jadi gak bisa Ym man

Untung system restore ane idup walau limit, jadi bisa ane kembalikin lagi, sory keburu tegang tadi jadi gak sempet kasih sreenshot dll
Moga berguna

Published by:

rasarab

Iqbal Khan urban cyclists. Social Media Specialist, Full time Blogger, SEO Specialist, Web Developer. Founder http://goowes.co & Co Founder http://ngonoo.com EMAIL : ras.arab@gmail.com

Categories Tips TrikTags Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s