NOD32 AntiVirus 4.0.314


ESET’s NOD32 protects you without requiring you to become an expert in malware. Because everybody deserves the best protection possible against viruses, worms, adware, spyware, and phishing.
NOD32 gives you the same high-grade protection chosen by thousands of corporate IT professionals around the globe.
Join the ranks of those who have said “NO” to weak protection, bloated security suites, and slow performance.
The version made available here is a 30 day trial for Windows NT/2000/2003/XP.

Sekalian update mumpung barengan ma FF nya update nya . Itu kutipan dari Filehippo . artik in diri ya. Kalu ane intinya kalu master nya baru otomatis database nya juga update itu aja sih kalu NOD tu. Coz pake NOD juga gak pernah ane update, sekarang malah pake kav yang dikasih dedi teman ana(kav pun juga sama gak pernah di update, memeng mau update), NOD ana nganggur jadi nya

Yang mau download bisa disini sini atau di sini
Inget yang versi 3 keatas emang susah cari server update wares nya. Beda ma versi 2. jadi harap sabar dapet Trial aja. Lagian harga NOD yang berlisensi sekitar $89.99 untuk 2 tahun dan satu user, kalu setaunnya sekitar $59.99 ampir sama ama bitdefender berlisensi sekitar $39.95 untuk satu tahun dan 3 komputer


Speed agak ana samarkan

4 thoughts on “NOD32 AntiVirus 4.0.314”

  1. Pernah coba avast yang Arabic version malahan, malah bingong n cethat cethit mulukπŸ˜€
    ni sekarang dari NOD ganti KAV7 licence missing.
    yang penting emang harus sehati ma ativirus nya jadi gak bikin ribet kita sendiri:mrgreen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s